miercuri, mai 22, 2024
AcasăIMPORTANTLansarea volumului de poezie 'De sine stătătoare' al Stelinei Păun Cărpușor marchează...

Lansarea volumului de poezie ‘De sine stătătoare’ al Stelinei Păun Cărpușor marchează inaugurarea Sălii Stelina de la Colegiul Național Pedagogic „Gheorghe Asachi”

Pe 20 aprilie 2023, a avut loc la Colegiul Național Pedagogic ,,Gheorghe Asachi” din Piatra-Neamț lansarea volumului de poezie ,,De sine stătătoare” al autoarei Stelina Păun Cărpușor.

Evenimentul a fost un moment important pentru proiectul amplu inițiat în anul 2021 de autoare și de profesoara Dana Baciu, care a dus la crearea unei săli de teatru și poezie la liceu, numită Sala Stelina.

Stelina Păun Cărpușor/Dana Baciu

Lansarea volumului de poezie a avut loc în prezența autoarei, a directorului Editurii Eikon și a domnului profesor dr. Christian Crăciun, iar atmosfera umanistă a colegiului a fost confirmată prin momentul muzical special oferit de gazde.

Sala Stelina reprezintă un nou spațiu cultural în cadrul Colegiului Național Pedagogic ,,Gheorghe Asachi”, unde tinerii pot experimenta și dezvolta abilități artistice și literare.

Autoarea Stelina Păun Cărpușor a fost recunoscută de criticii literari și publicul larg pentru sensibilitatea sa poetică și abilitatea de a surprinde momentele de grație ale vieții prin cuvinte.

CELE MAI POPULARE