sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăIMPORTANTMaria’s Ladybugs, atelierul unde perlele se transformă în îngeri de purtat la...

Maria’s Ladybugs, atelierul unde perlele se transformă în îngeri de purtat la piept

Pe o străduță din orașul supranumit Perla Moldovei, într-un mic atelier ce rămâne o enigmă pentru prea mulți trecători, perlele se transformă în îngeri de purtat la piept.

De cum deschizi poarta grea metalică te întâmpină doi căței prietenoși care dau de veste că un străin a pășit pragul într-o lume magică.

„Străinul” nu-și va da seama imediat de magia care se întâmplă în jurul lui, abia petrecând timp printre gărgărițele din atelier va putea vedea magia transformării unei plăci de aur într-o bijuterie adevărată, la fel precum o omidă se transformă în fluture. Amprenta unui puf de păpădie se imprimă pe o fărâmă de aur și devine o bijuterie ce nu va putea fi suflat de la piept nici de un uragan precum Katrina.

Iar silueta unei mame și a puiului său ce emană dragoste și gingășie nu poate ajunge la tine dacă nu trece întâi prin mâinile mari și puternice ale băieților din cealaltă parte a atelierului.

Ei stau ascunși de ochii lumii precum pietrele prețioase. Magicienii, unii bărboși alții musculoși dar niciunul cu joben, redau sclipirea metalelor prețioase.

Ei transformă o sârmă într-un inel pe care „străinul” îl va dărui iubitei sale la prima lor aniversare.

Tot ei îți aduc și luna, ba chiar și stelele înșirate pe o prea frumoasă galaxie ce se așază în jurul gâtului, precum brațele puiului tău când era mic.

Magia împletită în 4 alături de dibăcie, creativitate și profesionalism e firul cu ajutorul căruia e cusută povestea frumoasă a atelierului în care perlele devin îngeri.

Iar acul prin care trece firul magic este mânuit de Ea, gărgărița mamă.

CELE MAI POPULARE