miercuri, mai 22, 2024
AcasăIMPORTANTMicrobuz cu pasageri din Republica Moldova implicat într-un accident la Stejaru!

Microbuz cu pasageri din Republica Moldova implicat într-un accident la Stejaru!

Sâmbătă seara, în jurul orei 22:30, prin apel la 112 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Stejaru din comuna Pângărați.

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un microbuz ce transporta un autoturism pe o platformă. În microbuz se aflau 9 persoane iar în autoturism se aflau două persoane.

Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că autoturismul a părăsit partea carosabilă iar platforma cu autoturismul era răsturnată.
Toate persoanele s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.

sinsp. Ciofu Ramona, IPJ Neamț:

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Pângărați ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, format dintr-un microbuz transport persoane, la care era atașată o remorcă cu un autoturism.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea tânărului de 19 ani și a altor două persoane, un tânăr de 24 de ani, din Bicaz, pasager în autoturism și a unui bărbat în vârstă de 59 de ani, din Republica Moldova, pasager în microbuz.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CELE MAI POPULARE