joi, iulie 25, 2024
AcasăIMPORTANTMinor bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni, reținut de polițiști

Minor bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni, reținut de polițiști

La data de 29 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza municipiului Piatra-Neamț, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și lovire sau alte violențe.

Din cercetări a reieșit că, în luna februarie a.c., un minor în vârstă de 17 ani ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul unui magazin și a unei autoutilitare, de pe raza municipiului. Totodată, minorul în cauză, în urma unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violență asupra unei femei,  cauzându-i leziuni traumatice pentru care au fost necesare un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform certificatului medico-legal.

În urma perchezițiilor au fost identificate mai multe mijloace de probă.

În urma materialului probatoriu administrat față de minorul în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. 

La data de 01 martie a.c., minorul în cauză a fost prezentat la Judecătoria Piatra-Neamț, judecătorul de drepturi și libertăți luând măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

CELE MAI POPULARE