marți, iunie 18, 2024
AcasăIMPORTANTMinoră dispărută! Dacă o vedeți, anunțați autoritățile!

Minoră dispărută! Dacă o vedeți, anunțați autoritățile!

ACTUALIZARE: La data de 13 martie a.c., minora a fost identificată de polițiști în municipiul Piatra-Neamț, aceasta nefiind victima vreunei infracțiuni.

La data de 12 martie a.c., în jurul orei 22:30,  polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizați de către un bărbat de 38 de ani, din Pângărați, cu privire la faptul că, la data de 10 martie a.c., nepoata sa UNGHEANU LETIŢIA – IOANA, în vârstă de 16 ani, din Țibucani, a părăsit în mod voluntar domiciliul bunicilor, din aceeași localitate și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime – 1.55 m,  greutate –60 de kilograme, păr castaniu, la nivelul umerilor, ochi verzi.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o bluză de trening de culoare alb cu negru, pantaloni tip jeans negri, fiind încălțată cu pantofi sport de culoare albă.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Țibucani și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!

CELE MAI POPULARE