sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăIMPORTANTMotociclist accidentat de o mașină la Târgu Neamț

Motociclist accidentat de o mașină la Târgu Neamț

Astăi, în jurul orei 13:10, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment rutier în orașul Târgu Neamț pe strada Mărășești. În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și o motocicletă.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Târgu Neamț.

Până la sosirea forțelor de intervenție, motociclistul care a ajuns sub autoturism a fost scos de participanții la trafic.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce un bărbat de 51 de ani, din Poiana Teiului, conducea un autoturism pe strada Mărășești, ar fi acroșat un tânăr de 24 ani, din Târgu-Neamț, care se deplasa în calitate de motociclist, în fața sa.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a tânărului de 24 de ani, care a fost preluat de un echipaj medical specializat și transportat la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CELE MAI POPULARE