sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăIMPORTANTNeamț: Accident cu 5 victime pe DN15C la Dumbrava Roșie (video)

Neamț: Accident cu 5 victime pe DN15C la Dumbrava Roșie (video)

În această dimineață, la ora 09:59, prin apel la 112 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Brășăuți din comuna Dumbrava Roșie.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la SVSU Dumbrava Roșie, Detașamentul de pompieri și SAJ Piatra Neamț.

În evenimentul rutier au fost implicate șase persoane care se aflau într-un un autoturism și o autoutilitară. 5 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluate de echipajele SMURD (TIM și EPA) și SAJ și transportate la UPU Piatra Neamț.

insp. Ciofu Ramona – IPJ Neamț:

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce o tânără, de 27 de ani, din Târgu-Neamț, conducea un autoturism pe Drumul Național 15C, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi răsturnat pe cupolă.

În cauză, s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

CELE MAI POPULARE