sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăLOCALNeamț: Doi bărbați au fost reținuți pentru tâlhărie

Neamț: Doi bărbați au fost reținuți pentru tâlhărie

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Piatra-Neamț au identificat doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

La data de 14 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 51 de ani, din Piatra Neamț, a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Activitățile de cercetare și documentare desfășurate de polițiștii de investigații criminale au condus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în timp ce bărbatul de 51 de ani, se deplasa pe o stradă din Piatra Neamț ar fi fost acostat și deposedat prin violență de telefonul mobil, documentele persoane și suma de 950 de lei, de către două persoane, un bărbat de 49 de ani, din Piatra Neamț și un tânăr în vârstă de 18 ani, din Dobreni.

În urma documentării activității infracționale, la data de 26 octombrie a.c., cei doi au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

CELE MAI POPULARE