miercuri, iulie 24, 2024
AcasăDIGITALNETFLIX introduce o taxă suplimentară pentru cei care își împart contul

NETFLIX introduce o taxă suplimentară pentru cei care își împart contul

Începând de marți, 23 mai, Netflix vine cu o modificare majoră pentru abonaţi. Aceştia nu-şi vor mai putea împărţi conturile de Netflix cu apropiaţii decât dacă vor plăti o taxă extra în valoare de 2,9 euro.

Netflix testează de peste un an stoparea aşa-numitului „pasword sharing”, adică folosirea unui cont de Netflix de către mai multe persoane, din aceeaşi locuinţă, dar şi din afara ei. 

NETFLIX:

„Începând de astăzi, vom trimite acest e-mail către abonații din România, care folosesc la comun contul Netflix în afara locuinței personale.

Un cont Netflix este destinat folosirii de către o singură locuință. Toate persoanele care locuiesc acolo pot folosi Netflix oriunde s-ar afla (acasă, în deplasare, în vacanță) și pot beneficia de funcțiile noi, cum ar fi Transfer de profil și Gestionarea accesului și a dispozitivelor.

Suntem conștienți că abonații noștri au multe opțiuni în materie de divertisment. De aceea, ne dorim să continuăm să investim consistent într-o varietate de filme și seriale noi, astfel încât, indiferent de preferințele, dispoziția sau limba ta și de persoana cu care vizionezi, să te poți bucura mereu de conținut grozav pe Netflix.”

CELE MAI POPULARE