sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăIMPORTANTNoul primar al municipiului Piatra-Neamț este Adrian Niță

Noul primar al municipiului Piatra-Neamț este Adrian Niță

Adrian Niță a câștigat alegerile pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț, acumulând peste 11.000 de voturi, conform numărătorii preliminare.

În municipiul Piatra-Neamț au fost înscriși pe listele permanente și complementare 91.005 alegători și au votat 36.811 persoane.

Andrei Carabelea și-a recunoscut înfrângerea și avut o primă reacție după ce a pierdut primăria Municipiului Piatra-Neamț:

Le mulțumesc pietrenilor care mi-au acordat încrederea lor la aceste alegeri! Chiar dacă cetățenii au decis prin vot că altcineva trebuie să se ocupe de parcursul orașului în următorii patru ani, aproape la fel de mulți au considerat că procesul de reclădire a orașului trebuie să continue. Diferența mică de voturi nu face decât să ne învețe lecții și să ne motiveze să fim mai buni.

Mandatul meu merge mai departe până la finalul lunii octombrie. Voi continua proiectele, voi finaliza investițiile în curs și voi fi zi de zi în slujba pietrenilor, la fel ca până acum. Rezultatul de astăzi nu schimbă cu nimic responsabilitatea pe care mi-am asumat-o acum aproape patru ani.

Îi doresc succes în această misiune câștigătorului alegerilor, Adrian Niță, și echipei sale.

Le mulțumesc familiei, echipei mele și tuturor oamenilor care au fost și îmi sunt alături. Dumneavoastră, pietrenilor, vă mulțumesc pentru onoarea, sprijinul și încrederea oferite în toți acești ani!”

Vom reveni cu amănunte!

CELE MAI POPULARE