joi, iulie 25, 2024
AcasăIMPORTANTO adolescentă din Bicaz ar fi fost agresată de un pilot, în...

O adolescentă din Bicaz ar fi fost agresată de un pilot, în timpul unui zbor de agrement (video)

O adolescentă de 14 ani din Bicaz a trăit un coșmar, în loc să se bucure de o experiență pe care o primise cadou de ziua ei. Aflată la sute de metri altitudine, adolescenta ar fi fost agresată sexual de pilot, părinții acesteia fiind cei care au sesizat cazul la Observator.

Avionul de agrement a decolat de pe aerodromul din Dumbrava Roșie. Zborul a durat aproape 30 de minute, iar, în tot acest timp în interior au fost doar pilotul în vârstă de 48 de ani și fata care urma să împlinească 15 ani.

„I-a dat casca. Avea casca pusă cu microfonul, i-a dat casca jos, iniţial, să o pupe pe gură. Să o întoarcă. Între timp, pusese şi mâna după ea. Deci era cu mâna după ea să o tragă spre el, să o pupe pe gură. A început să o mângâie pe picior”, a declarat mama fetei.

De asemenea, mama adolescentei susține că pilotul ar fi hărțuit-o pe tot timpul zborului.

A întrebat-o între timp în ce clasă este. Ea i-a spus: „Sunt în clasa a 8-a, am 14 ani.” „Mi s-a părut că eşti clasa a 10-a, a 11-a, că eşti bine dezvoltată.” A întrebat-o dacă: „Poţi să ţii un secret?” A zis: „Mama, de aici mi s-a rupt filmul!” Când mi-am dat seama ce se întâmplă”. Ea nu mai ştie nimic, Atât a zis: „Nu!” El iar a întrebat-o: „Poţi să ţii un secret?” Şi a zis: „Nu!””, a mai povestit mama adolescentei.

La aterizare, fata le-a povestit părinţilor plângând ce s-a întâmplat. Confruntat cu acuzaţiile, pilotul nu a negat faptele, ci doar a spus că a fost înţeles greşit.

Părinţii spun că bărbatul a vrut să le dea banii înapoi pentru zbor. Oamenii însă au refuzat şi au sunat imediat la poliţie.

Dimitrie Mocanu, IPJ Neamț: 

„Ca urmare a sesizării, poliţiştii IPJ Neamţ au demarat cercetări pentru demararea aspectelor sesizate şi luarea măsurilor legale.”

Sursa: Observatornews.ro

CELE MAI POPULARE