sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăIMPORTANTO casă din Bahna a fost incendiată! Vinovatul a fost reținut pentru...

O casă din Bahna a fost incendiată! Vinovatul a fost reținut pentru tentativă de omor

Prin apel la 112, la ora 18:19 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă în comuna Bahna.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Moldoveni.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperiș și în interiorul a două camere, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars: 170 mp din acoperișul casei (confecționat din lemn și acoperit cu plăci de azbociment) și bunurile din cele două camere (mobilier, articole de îmbrăcăminte și obiecte de uz casnic).

Doi bărbați (de 73 și 51 de ani) au suferit ușoare arsuri la nivelul membrelor superioare și feței. Aceștia au primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD, ulterior fiind transportați la CPU Roman.

Acţiunea intenționată a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români au fost sesizați cu privire la faptul că la un imobil, din localitatea Bahna, a izbucnit un incendiu.

Un bărbat de 55 de ani, din Bahna a fost reținut, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,tentativă de omor calificat,, cercetările fiind preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț.

CELE MAI POPULARE