sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăNAȚIONALO româncă în vârstă de 28 de ani este noua Campioană Mondială...

O româncă în vârstă de 28 de ani este noua Campioană Mondială la Fitness!

Culturista româncă Maria Sava, în vârstă de 28 de ani, a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial de Fitness din Coreea de Sud, potrivit Federației Române de Culturism și Fitness, notează Mesajul.ro

”România devine campioană mondială la Campionatul Mondial de Fitness din Coreea de Sud! Performanța îi aparține sportivei Maria Sava care s-a clasat pe locul 1 și a obținut medialia de aur, cucerind astfel titlul de campioană mondială la categoria Women’s Bikini Up to 160 cm. Bravo, Maria! Suntem mândri de tine și de performanța ta”, transmite Federația Română de Culturism.

Pe lângă Maria Sava, la Mondialul din Coreea de Sud, au mai obținut medalii Narcisa Martin și Lucian Popa (medalia de bronz – categoria Fit Pairs-Open), Mara Zidărescu (medalia de argint – categoria Junior Women Bikini 16-20 years up to 166 cm) și Roberta Năstase (medalia de argint – categoria Junior Women Bikini 21-23 years up to 160 cm), Raluca Velea (medalia de bronz – categoria Women’s Artistic Fitness up to 163 cm, medalia de argint – categoria Junior Women’s Artistic Fitness 16-23 Years Open), Lucian Popa (medalia de bronz – categoria Men’s Fitness Open).

CELE MAI POPULARE