sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăIMPORTANTO șoferiță s-a răsturnat cu mașina la Târgu-Neamț

O șoferiță s-a răsturnat cu mașina la Târgu-Neamț

Astăzi, în jurul orei 14:10, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe strada Vadului în orașul Târgu Neamț. Un autoturism în care se aflau două persoane s-a răsturnat.

La locul producerii evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Târgu Neamț.

Până la sosirea forțelor de intervenție, cele două persoane aflate în autoturism au fost evacuate de către participanții la trafic.

Două femei de 52 și 43 de ani au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajelor SAJ și SMURD.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie, de 53 de ani, din Târgu- Neamț conducea un autoturism pe strada Vadului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

CELE MAI POPULARE