sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăLOCALPercheziții la casa unui bărbat care a furat 200 de baloți de...

Percheziții la casa unui bărbat care a furat 200 de baloți de fân

La data de 23 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 22 spre 23 iulie a.c., în perioada 22:00-24:00, persoane necunoscute au sustras un număr de 200 baloţi din fân, ce se aflau în extravilanul localității Ion Creangă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 5.000 lei.

Totodată, la aceeași dată, persoane necunoscute au sustras cantitatea de1.000 kg de lucernă, din extravilanul localității Mesteacăn, cauzând un prejudiciu de 800 lei.

La data de 28 iunie a.c. polițiștii din cadrul Secții de Poliție Ion Creangă au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în Ion Creangă, la imobilele unui bărbat de 33 de ani, din aceeași localitate, bănuit de comiterea faptei.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind ridicate de polițiști și restituite persoanelor vătămate.

Față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind continuate cercetările sub aspectul  săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

CELE MAI POPULARE