sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăIMPORTANTPiatra-Neamț: 12 locuri de joacă vor fi reconfigurate în spații de agrement

Piatra-Neamț: 12 locuri de joacă vor fi reconfigurate în spații de agrement

Primăria Piatra-Neamț a început încă de acum doi ani reorganizarea și modernizarea locurilor de joacă. A fost amenajat un nou loc de joacă în Ștrandul Municipal și încă patru în Centru, Dărmănești, Mărăței și Precista.

Anul acesta vor fi modernizate 10 locuri de joacă în toate zonele orașului. Noile spații de joacă vor fi dotate cu echipamente diverse, adaptate pentru mai multe grupe de vârstă și care respectă toate normele de siguranță și calitate.

În același timp, alte 12 locuri de joacă din oraș vor fi reconfigurate și transformate în spații de agrement și relaxare, pentru că echipamentele din aceste locuri de joacă prezintă un grad avansat de degradare și de uzură fizică și morală.

În locul lor vom amenaja spații dotate cu mobilier urban modern: bănci, pergole, foișoare, mese de șah ș.a.m.d., imediat după demontarea echipamentelor de joacă.

Noile spații de relaxare vor fi pe str. Privighetorii, bl. A3, Str. Privighetorii, bl. 15, str. Castanilor, str. Dimitrie Leonida, bl. G6-G7, str. Rodnei, bl. D8, str. Ecoului, bl. F9, str. Ecoului, bl. F5, str. Aleea Plaiului, bl. F8, str. Aleea Ulmilor, bl. 40, str. Aleea Ulmilor, bl. 31, str. Pictor N. Grigorescu, bl. G12 și Piața Ștefan cel Mare, bl. C2-C3.

CELE MAI POPULARE