sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăLOCALPiatra-Neamț, destinație turistică

Piatra-Neamț, destinație turistică

Astăzi a avut loc la Primăria Piatra-Neamț o conferință de presă pe tema promovării turistice a orașului, susținută de Andrei Carabelea, primarul municipiului și Alexandru Filip.

Anterior conferinței de presă a fost organizată o întâlnire cu reprezentanți ai Primăriei, ai Organizației de Management al Destinației Piatra-Neamț și ai principalilor actori din sectorul HoReCa local, unde a fost prezentată strategia OMD Piatra-Neamț pentru promovarea turistică a stațiunii Piatra-Neamț. 

Alexandru Filip este propunerea pentru funcția de manager al destinației Piatra-Neamț.

Pietrean, cu o carieră de peste 10 ani în mediul privat, Alexandru Filip este antreprenor și consultant de marketing în industria turismului și a ospitalității.

Experiența în domeniul turismului și-a câștigat-o atât ca manager al unei agenții de marketing turistic, ca proprietar de pensiune, dar și ca fondator al aplicației Bucharest CityApp și al proiectului #priNeamț. 

Alexandru Filip:

Sunt emoționat pentru că sunt acasă, sunt onorat de propunerea de a fi manager de destinație și îi mulțumesc domnului primar pentru provocare. Sunt un om al faptelor, pentru că prea des în țara noastră se vorbește mult și se face puțin. Am un obiectiv clar pentru turismul din Piatra-Neamț: creșterea mediei de înnoptare și, implicit, creșterea volumului de turiști care ne vizitează. 

Cum vom face acest lucru? Cu răbdare, ca la carte, cu implicarea mediului privat și a administrației locale. Avem deja un plan clar și concret de acțiune, prin care să punem bazele promovării turistice, să creăm un brand turistic local și produse turistice noi. 

Le mulțumesc tuturor celor care deja și-au arătat deschiderea și implicarea și lansez invitația către tot sectorul HoReCa de a se înscrie în OMD Piatra-Neamț și de a colabora pe mai departe.”

Primarul Andrei Carabelea:

Poate părea ciudat că vorbim acum, când orașul este în plin șantier, de promovare turistică. Însă trebuie să ne pregătim chiar de la acest moment, când avem un oraș frumos, pentru când vom avea un oraș și mai frumos și mai modern și să punem bazele pentru o promovare turistică eficientă. Îmi doresc o abordare profesionistă pentru turismul pietrean și țintim să facem lucrurile mult mai bine decât până acum. 

Alexandru Filip este omul care a arătat că se poate să faci lucruri mari, printr-un plan bine pus la punct, dedicare și deschidere. În acest demers, Primăria va fi un sprijin prin alocarea resurselor necesare, resurse care vor fi utilizate eficient de profesioniști.

CELE MAI POPULARE