sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăIMPORTANTPiatra-Neamț: incendiu la un microbuz de marfă

Piatra-Neamț: incendiu la un microbuz de marfă

Astăzi, în jurul 15:10, un echipaj mixt, format din agent șef de poliție Ciubotaru Marius și agent de poliție Lungu Mircea, alături de sergent major Moșneagu Mircea, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț care se afla în serviciul de patrulare la intersecție străzilor Ozanei cu Dimitrie Leonida, din municipiul Piatra-Neamț, a observat că de sub un microbuz de marfă, ce se afla staționat la semafor, ieșea fum.

Echipajul de patrulare a intervenit prompt, dirijând microbuzul în afara părții carosabile și anunțând prin apel 112 echipajele de pompieri.

Cu ajutorul extinctoarelor, din dotarea autospecialei de poliție și a celor din dotarea celorlalți participanți la trafic, aceștia au lichidat incendiul până la sosirea forțelor de intervenție.

Reamintim pe această cale conducătorilor auto, importanța deținerii unui extinctor omologat și aflat în termenul de valabilitate, în dotarea autoturismului propriu.

Pe lângă un extinctor, trusa de prim ajutor și triunghiurile reflectorizante au un rol extrem de important în acordarea primului ajuor sau semnalizarea unor eventuale avarii.

CELE MAI POPULARE