miercuri, iulie 24, 2024
AcasăIMPORTANTPiatra-Neamț: modificări ale circulației rutiere pe principalele coridoare de mobilitate

Piatra-Neamț: modificări ale circulației rutiere pe principalele coridoare de mobilitate

Modificările aduse circulației rutiere pe principalele coridoare de mobilitate din oraș (Bulevardul Decebal – Piața M. Kogălniceanu – Bulevardul Traian, Strada Mihai Viteazul și Bulevardul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida) și pe străzile adiacente includ și montarea de noi indicatoare rutiere, cuprinse în proiectele tehnice.

Toate aceste modificări au fost analizate și avizate atât în Comisia Rutieră a Primăriei municipiului Piatra-Neamț, cât și de către Serviciul Rutier al IPJ Neamț.

Pe perioada desfășurării lucrărilor, noile indicatoare rutiere (spre exemplu, cele care indică banda rezervată pentru transportul public sau interzis a vira la stânga/dreapta) nu sunt valabile și vor fi acoperite în cursul zilei de astăzi, 15 martie, de către constructori, care au sarcina de organizare a traficului conform planurilor avizate.

Indicatoarele rutiere noi vor intra în vigoare la finalizarea lucrărilor pe coridoarele de mobilitate.

Dacă se vor constata disfuncționalități punctuale în trafic, generate de noile reglementări, acestea vor fi reanalizate în Comisia Rutieră.

Pentru o imagine de ansamblu asupra modificărilor care vor apărea în trafic în urma lucrărilor de pe coridoarele de mobilitate, atașăm proiectele tehnice de pe Bulevardul Decebal – Piața M. Kogălniceanu – Bulevardul Traian, Strada Mihai Viteazul și Bulevardul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida: https://bit.ly/IndicatoareMobilitate

CELE MAI POPULARE