sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăIMPORTANTPiatra-Neamț: Se închide circulația pe podul rutier din Piața Mihail Kogălniceanu!

Piatra-Neamț: Se închide circulația pe podul rutier din Piața Mihail Kogălniceanu!

Începând de mâine, 24 martie 2023, ora 22:00, circulația pe podul din Piața Mihail Kogălniceanu (zona Spitalului Județean) va fi închisă, o decizie necesară pentru ca lucrările de demolare și construire a noului pod să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Demolarea efectivă a podului va începe în aproximativ 3 săpămâni. În perioada premergătoare vor avea loc mai multe activități pentru pregătirea șantierului și a zonei adiacente. Sensul giratoriu din fața Spitalului Județean va fi reconfigurat și repoziționat. Și sensul giratoriu de la Hotelul Ceahlău va fi reconfigurat, în concordanță cu planul de fluidizare a traficului deja aprobat. De asemenea, vor fi amplasate indicatoarele rutiere și vor fi realizate marcajele prevăzute în planul de fluidizare a traficului.

Le reamintim șoferilor rutele ocolitoare pe care le au la dispoziție, care au fost planificate astfel încât traficul din restul orașului să fie cât mai puțin afectat:

1. Pentru cei care vin din Mărăței și merg către Precista: Bulevardul Traian – Bulevardul Decebal: pe str. Orhei, înspre Unic (sens giratoriu magazin Unic)

sau varianta: pe str. Ozanei – Dimitrie Leonida

2. Pentru cei care vin din Precista către Mărăței: sens giratoriu Petrodava – Bd. Republicii – Piața Ștefan cel Mare – sens giratoriu str. Orhei

sau varianta:

Sens giratoriu Petrodava – sens giratoriu Muzeul de Istorie – Bd. Mihai Eminescu – Str. Dimitrie Leonida

sau varianta:

Sens giratoriu str. Orhei – Bd. Traian

sau varianta:

Sens giratoriu Petrodava – sens giratoriu Muzeul de Istorie – Bd. Dacia – Str. Orhei – Bd. Traian

sau varianta:

Bd. Mihai Eminescu – Piața Ștefan cel Mare – Str. Orhei – Bd. Traian.

Planurile complete de deviere a traficului pot fi consultate aici: https://drive.google.com/drive/u/3/folders/1v3QO2Jiwx8VvzGwCGqwUjhPvlaPCN7mz?fbclid=IwAR31DkeY6DJdqMN7SY2hkuwD650R6qUP7ywFxQ-I8UtBVRRwD_13fzCxF_g

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

CELE MAI POPULARE