joi, iulie 25, 2024
AcasăIMPORTANTPIATRA OPEN CHAMPIONSHIP și Cupa Moldovei: un weekend de strălucire și eleganță...

PIATRA OPEN CHAMPIONSHIP și Cupa Moldovei: un weekend de strălucire și eleganță în Piatra-Neamț (foto-video)

În weekendul care tocmai s-a încheiat, municipiul Piatra-Neamț a fost gazda uneia dintre cele mai prestigioase evenimente de dans sportiv din România, PIATRA OPEN CHAMPIONSHIP, ediția a V-a și CUPA MOLDOVEI.

Organizate de Asociația Club Sportiv Ray’s Dance și Federația Română de Dans Sportiv (FRDS), aceste competiții au adus laolaltă cele mai valoroase perechi de dans sportiv din România și din întreaga lume.

Evenimentul, desfășurat în Sala Polivalentă pe o suprafață de competiție de 24 x 16 metri, a reunit peste 700 de sportivi din mai mult de 20 de națiuni, inclusiv Germania, Israel, Cipru, Ungaria, Azerbaidjan, Slovacia, Letonia, Kazakhstan, Bulgaria, Austria, Danemarca, Olanda, Italia, Albania, Luxemburg, Serbia, Grecia, Moldova, Ucraina, Cehia, Coreea și România. Participanții au concurat pentru titluri de categorie WDSF International Open, în cel mai important eveniment de dans sportiv al anului din capitala Moldovei.

Competiția, înscrisă în calendarul competițional al Federației Mondiale de Dans Sportiv, a inclus și Cupa Moldovei, o competiție de nivel Ranking FRDS.

Atmosfera a fost electrizantă, cu peste 60 de arbitri și oficiali internaționali și români prezenți pentru a evalua performanțele dansatorilor.

Printre aceștia s-au numărat și președintele Federației Române de Dans Sportiv, dl. Vasile Gliga, care este și vicepreședinte al Federației Mondiale de Dans Sportiv, și secretarul general al Federației Române de Dans Sportiv, dl. Paul Gabriel Cursaru.

Cele două zile de competiții au adus în lumina reflectoarelor eleganța și măiestria dansatorilor, care au transformat Sala Polivalentă din Piatra-Neamț într-un veritabil spectacol de grație și performanță.

Municipiul Piatra-Neamț și-a reafirmat astfel statutul de capitală a dansului sportiv, atrăgând atenția iubitorilor de dans din întreaga lume.

Evenimentul a fost o adevărată celebrare a talentului și pasiunii pentru dans, oferind participanților și spectatorilor deopotrivă o experiență de neuitat.

Andrei Scrab:

„Piatra Open Championship și Cupa Moldovei au fost și anul acesta un real succes și ne dorim să mulțumim pe această cale tuturor celor care au contribuit la organizare, sponsorilor și dansatorilor care au adus cel mai frumos spectacol la Piatra Neamț. Împreună, am creat magie pură.

Andrei Scrab

Evenimentele noastre au reprezentat nu doar un prilej de competiție și demonstrație a talentului, ci și o oportunitate de a aduce comunitatea dansului împreună. Cu sprijinul vostru, am reușit să oferim dansatorilor și publicului o experiență de neuitat, plină de emoție și excelență artistică.

Fiecare moment petrecut pe scenă a fost o poveste nouă, iar energia și pasiunea voastră au transformat evenimentele într-un adevărat triumf.

Vă mulțumim din inimă tuturor celor implicați, de la organizatori și voluntari, la sponsori și parteneri media, pentru susținerea și dedicarea voastră. Sunteți cei care faceți posibile aceste momente memorabile pentru comunitatea noastră dansantă. Ne bucurăm că am putut crea împreună magie pură și suntem nerăbdători să vă avem alături și în viitoarele noastre evenimente.

Cu recunoștință și apreciere vă mulțumim!

Felicitări organizatorilor și tuturor celor implicați pentru succesul acestei ediții impresionante a PIATRA OPEN CHAMPIONSHIP și CUPA MOLDOVEI!

CELE MAI POPULARE