sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăLOCALPolițiștii alături de elevii din Roznov și Zănești

Polițiștii alături de elevii din Roznov și Zănești

La data de 1 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au desfășurat o activitate preventivă, alături de micuții preșcolari de la grădinița Liceului,,Gheorghe Ruset Roznovanu’’, din Roznov.

Copiii s-au bucurat de prezența polițiștilor, aflând despre numărul unic de urgență 112 și regulile pe care trebuie să le respecte, în calitate de mici pietoni.

Cei mici au participat activ la jocurile organizate de polițiști, jocurile fiind cea mai bună metodă de învățare a informațiilor utile de către copiii preșcolari.

În perioada 28 februarie – 1 martie, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț au desfășurat activități preventive, la Școala Gimnazială Nr.1, din Zănești.

Polițiștii le-au prezentat elevilor informațiile cuprinse pe un bilet de călătorie cu trenul, fiind învățați cum trebuie să procedeze în cazul în care se rătăcesc în mijloace de transport în comun, gări sau zone de transport aglomerate.

Totodată, polițiștii de transporturi le-au prezentat elevilor principalele reguli de respectat pentru o călătorie în siguranță și pentru a se proteja de furturile ce pot avea loc în gări sau mijloace de transport în comun.

Calea ferată nu este un loc de joacă, le-au transmis polițiștii elevilor prezenți.

CELE MAI POPULARE