joi, aprilie 18, 2024
AcasăIMPORTANTPolițiștii au vestit sosirea primăverii cu sfaturi și recomandări preventive (video)

Polițiștii au vestit sosirea primăverii cu sfaturi și recomandări preventive (video)

Astăzi, 1 martie 2024, polițiștii rutieri și cei de prevenire, alături de reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat în trafic o activitate preventivă.

Cu ocazia acestei activități, polițiștii au oferit participanților la trafic sfaturi și recomandări preventive în concordanță cu schimbările specifice ale sezonului. Astfel, sub sloganul „Primăvara vine cu tot felul de surprize!”, conducătorii auto au fost îndemnați să fie precauți și să-și păstreze concentrarea la volan, adaptându-și atenția la condițiile variabile ale drumului.

De asemenea, polițiștii au subliniat importanța verificării periodice a stării vehiculului înainte de a pleca la drum, pentru a evita eventualele incidente ce pot surveni din cauza unei întrețineri neglijente.

Participanții la trafic au fost încurajați să se bucure de venirea primăverii, dar să nu uite  să-și ajusteze oglinzile și să-și pună centura de siguranță, asigurându-se că confortul lor nu afectează siguranța și confortul celorlalți participanți la trafic.

Pe parcursul întâlnirii, polițiștii au transmis un mesaj clar și ferm împotriva consumului de alcool înainte de a urca la volan, subliniind că siguranța rutieră este o prioritate și că nicio distracție nu poate justifica punerea în pericol a vieții.

CELE MAI POPULARE