marți, iunie 18, 2024
AcasăIMPORTANTPovestea sărbătorilor de iarnă din Neamț, la Târgul de Turism al României

Povestea sărbătorilor de iarnă din Neamț, la Târgul de Turism al României

Județul Neamț va participa la Târgul de Turism al României, la ediția de toamnă, în perioada 10-13 noiembrie 2022, la Romexpo – București, tematica prezentată publicului fiind cea a sărbătorilor de iarnă specifice Ținutului Neamțului.

Consiliul Județean Neamț a participat, în decursul timpului, la numeroase ediții ale Târgului de Turism al României, fiind unul dintre cei mai apreciați expozanți și în același timp o prezență mult așteptată de către toți vizitatorii.

Pentru ediția din toamna acestui an, în standul județului Neamț vor fi aduse în atenția publicului, prin intermediul elementelor de decor, sărbătorile de iarnă specifice zonei noastre și cele mai reprezentative atracții turistice din destinația Ținutul Neamțului, care vor fi prezentate prin materiale de informare și proiecții video ale filmelor de promovare turistică a județului nostru.

Lansez o invitație tuturor celor care vor fi la București în această perioadă, precum și tuturor celor care ne iubesc județul, să își rezerve timp ca să ajungă la Romexpo, Pavilionul B1, între 10 și 13 noiembrie, pentru a admira standul nostru și pentru a intra în fascinanta lume a sărbătorilor de iarnă din Ținutul Neamțului. Sunt convins că vor trăi o mare bucurie prin această experiență, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Participarea la acest târg are ca scop punerea în valoare a produselor turistice nemțene și a zonelor cele mai frumoase din județ, știut fiind faptul că zona noastră deține un potențial turistic ridicat, compus dintr-un bogat patrimoniu cultural și natural, dintr-o infrastructură de cazare și alimentație publică bine dezvoltată, precum și de existența unor tradiții și obiceiuri care încă se mai păstrează și sunt un veritabil produs turistic.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc joi, 10 noiembrie, în prezența a numeroase oficialități naționale, a reprezentanților administrației publice județene și locale din Neamț și a publicului interesat de oferta turistică.

Participarea județului Neamț la cea de-a 46-a ediție a Târgului de Turism al României se face cu aprobarea consilierilor județeni PSD, PMP și PRO România. Consilierii județeni PNL au votat împotriva participării județului la acest eveniment!

În ultimii ani, ținutul nostru a fost reprezentat la numeroase târguri de turism din țară și din străinătate, precum Tour and Travel, Varșovia (noiembrie 2019), World Travel Market, Londra (noiembrie 2019), Târgul de Turism al României (zece ediții începând cu 2008), Târgul de Turism din Berlin (2011), Tourism. Leisure. Hotels, Chișinău (2013 și 2015), de fiecare dată participarea fiind apreciată în mod deosebit de către organizatori și public.

CELE MAI POPULARE