joi, aprilie 18, 2024
AcasăIMPORTANTProiectul consilierilor PMP pentru construcția unui skate park în Piatra-Neamț a fost...

Proiectul consilierilor PMP pentru construcția unui skate park în Piatra-Neamț a fost aprobat. Investiția este estimată la 2,5 milioane de lei

Consiliul local din Piatra-Neamț a aprobat proiectul propus de consilierii Partidului Mișcarea Populară (PMP) pentru construcția unui skate park în oraș.

Proiectul, care este estimat la o valoare de 2,5 milioane de lei, vine ca o veste excelentă pentru comunitatea tinerilor din zonă.

În urma votului consilului local de astăzi, propunerea a primit susținerea consilierilor, reflectând dorința comună de a oferi oportunități recreative și sportive pentru tinerii din Piatra-Neamț.

Bogdan Gavrilescu, care a fost unul dintre promotorii proiectului, a exprimat entuziasmul său în legătură cu această decizie și a subliniat importanța oferirii unei facilități moderne și variate pentru tineretul orașului.

Vreau ca tinerii să se bucure de un Skate Park realizat după ultimele tendințe în domeniu. Așa cum știți, eu am fost sportiv de performanță, am practicat handbalul și încurajez copiii și tinerii să facă mișcare.

Proiectul meu include realizarea unui Skate Park modern, care va avea o pistă generoasă pentru pasionații de skateboarding, dar și piste pentru role, biciclete sau trotinete. De asemenea, luăm în calcul construirea primei piste pumptrank la Neamț, tot pentru sportivii amatori de senzații tari,” a declarat consilierul Gavrilescu.

Totuși, un aspect interesant al votului este abținerea fostului consilier PMP, George Apetrei, care recent a decis să-și schimbe partidul.

Skate park-ul va fi pe strada Bistriței, lângă ștrandul tineretului din Piatra-Neamț.

CELE MAI POPULARE