miercuri, iulie 24, 2024
AcasăFără categorieSeara a treia a festivalului "Vacanțele Muzicale" a adus momente muzicale de...

Seara a treia a festivalului „Vacanțele Muzicale” a adus momente muzicale de excepție: Recital cameral și Concertino Accordion Band

Sala „Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț a devenit miercuri, 4 iulie 2023, scena unui recital cameral remarcabil, în cadrul celei de-a treia seri a festivalului „Vacanțele Muzicale” de la Piatra-Neamț. Soliștii Mihaela Spiridon la pian, Ioana Mardare la violă și Laurențiu Busnea la violoncel au oferit publicului o interpretare captivantă a unui repertoriu muzical deosebit.

În sala plină de emoție a „Calistrat Hogaș”, sunetele pianului, violei și violoncelului s-au unit într-o armonie desăvârșită. Performanța impecabilă a celor trei muzicieni a captivat publicul, care a rămas fascinat de talentul și pasiunea cu care aceștia și-au interpretat compozițiile. Fiecare notă a fost dăruită cu sensibilitate și expresivitate, creând o atmosferă plină de emoție în sala de concerte.

Pe de altă parte, în aceeași seară, pe platoul din Piața Turnului, a avut loc un alt moment muzical de excepție.

În ciuda ploii, ansamblul de acordeoniști „Accordion Band”, sub îndrumarea maestrului Eugen Negruța, a încântat publicul cu ritmurile captivante și virtuozitatea lor desăvârșită.

Solistele Cristina Scarlat și Adriana Babin au adăugat o notă specială interpretărilor, impresionând cu vocile lor puternice și expresive.

Cu fiecare acord și fiecare notă, artiștii au reușit să creeze o atmosferă magică și plină de emoție, captivând publicul prezent la eveniment. Festivalul „Vacanțele Muzicale” a confirmat încă o dată reputația sa ca unul dintre cele mai prestigioase evenimente muzicale din regiune, aducând împreună talente de excepție și oferind momente muzicale memorabile.

CELE MAI POPULARE