miercuri, iulie 24, 2024
AcasăIMPORTANTSeria de concerte la festivalul "Vacanțele Muzicale" a continuat cu recitalul pianistei...

Seria de concerte la festivalul „Vacanțele Muzicale” a continuat cu recitalul pianistei Raluca Ouatu și evoluția muzicienilor din proiectul Popfolklorica

Joi, 6 iulie, Sala „Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț a găzduit cea de-a cincea seară muzicală a festivalului „Vacanțele Muzicale” din anul 2023, oferind publicului prezent două spectacole de excepție.

Recitalul intitulat „Fantezie estivală” a adus pe scenă doi tineri și talentați muzicieni, pianista Raluca Ouatu și flautistul Teodor Țîrlea.

Publicul a fost purtat într-o călătorie muzicală fascinantă, încântat de interpretarea lor impresionantă.

Cei doi artiști au prezentat un program diversificat, incluzând lucrări semnate de compozitori precum Joaquín Rodrigo, Georges Hüe, Robert Schumann și François Borne. Virtuozitatea Ralucăi Ouatu la pian și sunetele melodioase ale lui Teodor Țîrlea la flaut au creat o atmosferă fermecătoare în sala de concerte.

Seara de joi, 6 iulie 2023, s-a încheiat cu un moment special oferit de muzicienii implicați în proiectul muzical Popfolklorica.

Publicul a avut privilegiul de a experimenta un mix de stiluri muzicale și influențe din jazz, blues, vintage soul și folk.

Muzicienii au interpretat piese originale, dar și coveruri reinterpretate, oferind audienței o experiență muzicală inedită și captivantă.

Cu interpretări sută la sută live și talentul lor excepțional, artiștii din proiectul Popfolklorica au captivat publicul și au creat o atmosferă plină de energie și bucurie.

Penultima seară a Vacanțelor Muzicale la Piatra-Neamț, îl aduce pe scena din centrul istoric al urbei pietrene pe mult apreciatul artist Ștefan Bănică junior.

CELE MAI POPULARE