miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLOCALSorin Potolea este noul City Manager al municipiului Piatra-Neamț

Sorin Potolea este noul City Manager al municipiului Piatra-Neamț

Începând de marți, 10 ianuarie, municipiul Piatra-Neamț va avea un nou city-manager, în persoana fostului bancher Sorin Potolea.

Vlad Moscalu pleacă din echipa de conducere a Primăriei Piatra-Neamț, începând cu 10 ianuarie, anunță Primăria Piatra-Neamț.

„Moscalu a început colaborarea cu Primăria Piatra-Neamț pe poziția de consilier personal al primarului și a coordonat lucrările majore de investiții derulate fie cu finanțare de la bugetul local, fie din fonduri europene.
De profesie inginer constructor, acesta își va continua activitatea profesională în mediul privat, unde a acceptat o nouă provocare în domeniul construcțiilor.
Activitatea de city-manager va fi preluată de Sorin Potolea. Economist, cu o carieră profesională în sistemul bancar, Sorin Potolea a fost consilier personal al primarului Andrei Carabelea din vara anului 2021 și a ocupat până în acest moment funcția de Director de Cabinet.” au declarat reprezentanții Primăriei Piatra-Neamț pentru stiri-neamt.ro.

Sorin Potolea vine din poziția de consilier al lui Carabelea și fost bancher, director al sucursalei Neamț al Raiffeisen Bank.

CELE MAI POPULARE