miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLOCALTabăra „Floare de colț” Durău a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei deschide înscrierile...

Tabăra „Floare de colț” Durău a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei deschide înscrierile de voluntariat

Tabăra „Floare de Colț” din cadrul Arhiepiscopiei Iaşilor recrutează noi colegi ce vor organiza şi desfăşura seriile de tabere din staţiunea Durău, judeţul Neamţ.

Anul acesta, echipa taberei caută animatori socio-educativi, fotografi, instructori la Parcul de escaladă şi salvamari.

Viziunea taberei „Floare de Colț” se referă la crearea unui mediu sigur, distractiv și educativ pentru copii și tineri, în care se pot dezvolta personal (emoțional, spiritual, fizic și psihic), în care se pot împrieteni, auto-depăși și pot deveni astfel tineri și adulți independenți și responsabili. Tabăra „Floare de colţ“, ce se desfăşoară în staţiunea Durău, județul Neamţ, vara şi iarna, oferă serii de câte 6 zile/5 nopţi pentru copii şi tineri cu vârsta cuprinsă între 9-17 ani.

Misiunea acesteia este să ofere copiilor şi tinerilor o experienţă vie a relaţiei lor cu Dumnezeu şi cu semenii, în spiritul credinţei ortodoxe, într-un mediu natural, recreativ şi educativ.

Pentru îndeplinirea acestei misiuni este nevoie de oameni devotaţi slujirii lui Hristos, pricepuţi, energici şi creativi.

Cei care doresc să se înscrie ca animatori socio-educativi, fotografi, instructori la Parcul de escaladă ori salvamari pentru vara 2023 pot completa aplicaţia de înscriere pe https://tabarafloaredecolt.ro/echipa până pe 31 martie a.c.

CELE MAI POPULARE