joi, iulie 25, 2024
AcasăIMPORTANTThe Motans încântă publicul în a cincea seară a Vacanțelor Muzicale la...

The Motans încântă publicul în a cincea seară a Vacanțelor Muzicale la Piatra-Neamț (11 iulie, ora 21:00)

Joi, 11 iulie 2024, începând cu ora 21:00, Platoul Curții Domnești va fi locul unui concert extraordinar susținut de The Motans, în cadrul celei de-a cincea seri a Vacanțelor Muzicale la Piatra-Neamț.

Denis Roabeș, cunoscut sub numele de scenă The Motans, va aduce pe scenă hiturile sale celebre și va oferi un spectacol de neuitat pentru toți fanii săi. De la debutul său în 2016 cu piesa „Versus” și până la colaborările de succes cu artiști consacrați, The Motans a cucerit inimile publicului și a dominat topurile muzicale din România.

Joi, 11 iulie 2024, Platoul Curții Domnești, ora 21:00, CONCERT EXTRAORDINAR – THE MOTANS

THE MOTANS

Recunoscut pentru piesele sale care au devenit hituri încă de la primele ore de după lansare, Denis Roabeș sau The Motans, cum este cunoscut de public, și-a făcut debutul în 2016, cu piesa „Versus”, care a cucerit imediat inimile publicului, devenind un adevărat fenomen muzical. 

Numărul unu în orice top de radio, digital sau TV este o poziție cu care The Motans este deja obișnuit.

Printre cele mai cunoscute lansări din catalogul artistului care au avut un succes imens pe piață se numără „Pentru Că”, cu INNA (22 milioane vizualizări), „Jackpot” (31 milioane vizualizări), „ISNFN” (32 milioane vizualizări) și „POEM”, cu Irina Rimes (73 milioane vizualizări).

De altfel, artistul The Motans a avut și cele mai interesante și de succes colaborări cu artiști consacrați ai României, precum colaborarea cu INNA pentru piesa „Notă de plata”, hit care a staționat pentru mult timp pe prima poziție din toate topurile muzicale.

O altă piesă care s-a bucurat de același succes a fost „Weekend”, cu Delia, melodie care a fost votată piesa anului 2017, iar „Poem”, cu Irina Rimes, a fost numită oficial hitul verii 2019, de Media Forest.

The Motans a lansat primul său album „My Gorgeous Drama Queens”, la începutul anului 2018. O realizare deosebită pentru Denis Roabeș și cariera sa a fost „The Motans Grand Concert”, din 2019, primul show suprarealist dedicat exclusiv artistului. Evenimentul a fost unul plin de surprize, emoții și momente inedite, reușind să adune peste 5.000 de fani.

Demn de menționat este și faptul că The Motans a înregistrat mai mult de 500 de milioane de vizualizări pe canalul său de Youtube, confirmând că impactul artistului asupra unei generații întregi.

CELE MAI POPULARE