joi, iulie 25, 2024
AcasăIMPORTANTTragedie în comuna Borca! Trei tineri au murit într-un accident rutier. Alte...

Tragedie în comuna Borca! Trei tineri au murit într-un accident rutier. Alte trei persoane au fost transportate la spital

În această dimineață la ora 00:43 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Pârâul Pântei din comuna Borca.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda II de Intervenție Poiana Teiului (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD), Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD), Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț (o ambulanță SMURD TIM), SAJ (trei ambulanțe) și SVSU Borca (o autospecială de stingere).

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau șapte persoane. În urma impactului patru persoane au rămas încarcerate.

Cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă și s-au răsturnat în curțile a două gospodării.

Trei persoane s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice, au acționat pentru descarcerarea victimelor.

Din păcate trei persoane (bărbați de 17, 18 și 22 de ani) prezentau semne incompatibile cu viața, fiind declarat decesul acestora.

Trei persoane (două fete de 19 și 22 de ani și un un băiat de 18 ani), cu multiple traumatisme, au fost preluate de echipajele SAJ și SMURD și transportate la CPU Târgu-Neamț și UPU Piatra-Neamț.

Un bărbat de 23 de ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.

Alte două persoane cu atacuri de panică (rude ale victimelor) au fost asistate de echipajele medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.

Filmul tragediei de la Borca: trei morți, doi erau frați

CELE MAI POPULARE