miercuri, mai 22, 2024
AcasăIMPORTANTTragedie în comuna Farcașa: femeie găsită carbonizată în locuință

Tragedie în comuna Farcașa: femeie găsită carbonizată în locuință

În această după-amiază, la ora 14:09, o tragedie a avut loc în comuna Farcașa, după ce o femeie în vârstă de aproximativ 71 de ani a fost găsită carbonizată într-o locuință afectată de un incendiu.

Autoritățile au fost alertate cu privire la producerea unui incident grav la o locuință situată în localitatea Frumosu din comuna Farcașa. La fața locului au fost trimise imediat forțe și mijloace de intervenție de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Farcașa și Borca, Garda nr. 2 de Intervenție Poiana Teiului și Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Borca.

Incendiul se manifesta într-o cameră a unei anexe gospodărești și se răspândea rapid, punând în pericol întreaga locuință. Pompierii și membrii SVSU au intervenit prompt pentru a localiza și lichida focul, iar în timpul operațiunilor de stingere, trupul carbonizat al femeii a fost descoperit în interiorul camerei afectate.

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie, iar medicii sosiți la fața locului au putut doar să constate decesul acesteia.

În urma incendiului, au fost distruse complet bunurile materiale din interiorul camerei, inclusiv mobilier, materiale textile și obiecte de uz casnic.

Echipele de investigație ale autorităților locale au demarat cercetările pentru a stabili cauza exactă a incendiului, dar până în prezent se bănuiește că focul a fost declanșat de utilizarea unui foc deschis în spații închise, deși ancheta se află în desfășurare pentru a stabili circumstanțele exacte.

CELE MAI POPULARE