joi, iulie 25, 2024
AcasăIMPORTANTTragedie în Italia: o tânără din Cîndești și cei trei copii ai...

Tragedie în Italia: o tânără din Cîndești și cei trei copii ai săi și-au pierdut viața în urma unui incendiu

O tragedie de nedescris a avut loc la periferia orașului Bologna din Italia, unde o mamă româncă alături de cei trei copii ai săi și-au pierdut viața în noaptea de joi spre vineri, 15 martie 2024, în urma unui incendiu izbucnit în locuința lor.

Cei patru ar fi decedat intoxicați cu monoxid de carbon, după ce un scurtcircuit de la caloriferul electric din dormitorul copiilor a declanșat un mic incendiu.

Tânăra, originară din Cîndești, și cei trei copii ai săi, doi gemeni de aproximativ un an și o fetiță de 6 ani, și-au pierdut viața în apartamentul familiei, situat la etajul patru al unei clădiri din via Bertocchi, la periferia orașului Bologna.

Sursa foto: Il Resto del Carlino

Potrivit reconstituirii efectuate până acum de anchetatori, scurtcircuitul de la caloriferul electric ar fi fost cauza incendiului.

Incendiul a generat o cantitate masivă de fum, fără flăcări extinse. Prin urmare, fatal ar fi fost monoxidul de carbon eliberat de fumul toxic.

Primarul comunei Cîndești, State Daniel Gheorghe, a transmis un mesaj de condoleanțe familiei îndurerate:

„Suntem in doliu comunal, nu exista durere mai mare decât ceea ce s-a întâmplat. Cuvintele nu își mai au locul. Suntem alături de familia îndurerată și le transmitem sincere condoleante.”

Sursa: Rotalianul.com

CELE MAI POPULARE