joi, iulie 25, 2024
AcasăIMPORTANTTragedie într-o pădure din Neamț: un bărbat a fost găsit carbonizat într-o...

Tragedie într-o pădure din Neamț: un bărbat a fost găsit carbonizat într-o mașină

Astăzi, autoritățile au fost alertate cu privire la descoperirea unui autoturism ars în totalitate pe un drum forestier în afara localității Stejaru. În interiorul vehiculului, polițiștii au găsit un trup carbonizat, identificat ulterior ca fiind al unui bărbat de 55 de ani din municipiul Roman.

IPJ Neamț:

„La data de 26 martie a.c., ora 16:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, de către un specialist din cadrul Ocolului Silvic Roman, cu privire la faptul că, pe drumul forestier din afara localității Stejaru, se află un autoturism ars în totalitate.”

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în interiorul autoturismului fiind identificat un trup carbonizat. În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, persoana decedată este un băbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Roman.

Dispariția persoanei în cauză a fost reclamată de soție, la aceeași dată, în jurul orei 11:00, familia nedorind mediatizarea acesteia.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă pentru a stabili cu exacitate cauzele și condițiile în care s-a produs acest eveniment.

CELE MAI POPULARE