vineri, martie 1, 2024
AcasăIMPORTANTTragedie pe Lacul Izvorul Muntelui. Un bărbat în vârstă de 36 de...

Tragedie pe Lacul Izvorul Muntelui. Un bărbat în vârstă de 36 de ani a murit înecat

Prin apel la 112, la ora 17:17 pompierii au fost înștiințați că în localitatea Bistricioara din comuna Ceahlău o persoană a căzut în lacul Izvorul Muntelui.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda nr 2 de Intervenție Poiana Teiului, SAJ Ceahlău și IJJ și echipa de scafandri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și Biroul Județean de Poliție Transporturi.

Pompierii, cu ajutorul bărcii, au acționat pentru căutarea persoanei. Alături de pompierii au acționat două persoane fizice cu ajutorul bărcilor personale.

Două femei în vârstă de 23 și 34 de ani, care au suferit atacuri de panică, au fost asistate medical de echipajele medicale la fața locului.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost găsit de scafandri și adus la mal. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare. Din păcate bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, un bărbat de 36 de ani, din Vatra Dornei, ar fi intrat în lacul Izvorul Muntelui după o minge și nu ar mai fi reușit să revină la mal.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

CELE MAI POPULARE