marți, iunie 18, 2024
AcasăLOCALTrei persoane dispărute! Dacă aveți informații, anunțați autoritățile

Trei persoane dispărute! Dacă aveți informații, anunțați autoritățile

La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie, din municipiul Roman, cu privire la faptul că, la data de 17 aprilie a.c., soțul ei ANTĂLUCA IULIAN, în vârstă de 47 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul din localitatea Doljești și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime – 1.70 m, greutate – 75 de kilograme, păr șaten, tuns scurt, ochi albaștri.

La momentul dispariției era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră cu o inscripție de culoare albă, pulover de culoare albastru cu negru, pantaloni tip jeans de culoare albastru, fiind încălțat cu pantofi sport de culoare neagră.

ANTĂLUCA IULIAN

La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 00:15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, minorul Capră Romei Ion, în vârstă de 14 ani, a părăsit voluntar Complexul de Servicii ,,Ion Creangă” din Piatra Neamț în care se afla şi nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.60 m, greutate- 60 kg, păr brunet, ochi căprui.

La momentul dispariției era îmbrăcat cu un hanorac gri cu dungi negre, pantaloni gri cu dungă neagră, fiind încălțat cu pantofi sport de culoare închisă.

Capră Romei Ion

La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către o femeie, din municipiul Piatra-Neamț, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în urma unei discuții în contradictoriu, concubinul ei ZARGIU MARIUS DANIEL, în vârstă de 34 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul din Piatra-Neamț și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime – 1.65 m, greutate – 100 de kilograme, constituție robustă, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui.

În urechea stângă acesta prezintă un cercel, iar pe mâna stângă un tatuaj.

La momentul dispariției era îmbrăcat cu o bluză de culoare neagră, pantaloni tip jeans de culoare albastru, fiind încălțat cu pantofi sport de culoare neagră.

ZARGIU MARIUS DANIEL

CELE MAI POPULARE