sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăIMPORTANTUltima seară a Festivalului "Vacanțele Muzicale" a oferit o călătorie fascinantă în...

Ultima seară a Festivalului „Vacanțele Muzicale” a oferit o călătorie fascinantă în lumea filmului și a musicalului (foto-video)

Sâmbătă, 8 iulie 2023, la Curtea Domnească din Piatra-Neamț, a avut loc ultima seară a celei de-a XLVIII-a ediții a Festivalului „Vacanțele Muzicale”.

Organizat de Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț, evenimentul a adus în prim-plan o experiență muzicală remarcabilă în lumea filmului și a musicalului.

Sub bagheta talentatului dirijor Alexandru Ilie, soliștii și orchestra Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București au oferit publicului o seară memorabilă. Atmosfera magică a fost amplificată de prestațiile captivante ale artiștilor, care au interpretat piese din cele mai îndrăgite filme și musicaluri.

În fața unui public entuziast, soliștii Bianca Ionescu-Ballo, Mihaela Alexa, Gabriela Daha, Cristina Popa, Daniel Madia, Florin Budnaru, Stefan Popov, Marius Mitrofan, Orest Pîslariu-Ranghilof și Valentino Tiron au demonstrat talentul lor remarcabil și abilitățile vocale impresionante. Sub îndrumarea dirijorului, sunetele orchestrei au completat perfect interpretările soliștilor, creând o simbioză muzicală desăvârșită.

Publicul a fost captivat de atmosfera magică și de energiile vibrante transmise de această călătorie muzicală în lumea filmului și a musicalului.

Aplauzele furtunoase au confirmat aprecierea și admirația față de talentul și pasiunea artiștilor.

Astfel, ultima seară a Festivalului „Vacanțele Muzicale” a încheiat această ediție într-un mod spectaculos, lăsând în urmă amintiri de neuitat și dorința de a reveni și în viitoarele ediții ale acestui eveniment muzical de referință.

Organizatorii și artiștii implicați au reușit să ofere publicului o experiență unică și au confirmat încă o dată calitatea și diversitatea acestui festival de excepție.

CELE MAI POPULARE