miercuri, iulie 24, 2024
AcasăIMPORTANTUn bărbat din Piatra-Neamț a fost prins conducând băut de două ori...

Un bărbat din Piatra-Neamț a fost prins conducând băut de două ori în aceeași noapte

În noaptea de 12 iunie a.c., în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier, pe DN 15, în Roznov, au observat un autoturism care se deplasa haotic, punând în pericol siguranța traficului rutier.

Polițiștii au procedat la identificarea conducătorului auto, un tânăr, de  24 de ani, din Piatra-Neamț, care emana halenă alcoolică.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, unde în prezența cadrelor medicale a refuzat recoltarea acestora.

În continuarea activităților de patrulare, în jurul orei 02:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au depistat, pe DN 15, în localitatea Săvinești, același autoturism, condus de tânărul de 24 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, unde în prezența cadrelor medicale a refuzat, din nou recoltarea acestora.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

CELE MAI POPULARE