sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăIMPORTANT"Vacanțe Muzicale la Piatra-Neamț", concluzii la final de festival (video)

„Vacanțe Muzicale la Piatra-Neamț”, concluzii la final de festival (video)

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, au fost trase concluziile privind ediția din acest an a festivalului anual „Vacanțe Muzicale la Piatra-Neamț”.

Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a 7 zile pline de spectacole muzicale de calitate, bucurându-se de un sprijin constant din partea publicului, indiferent de capriciile vremii.

Carmen Elena Nastasă

Carmen Elena Nastasă, organizatoarea festivalului, a declarat că această ediție a fost remarcabilă, cu evenimente de înaltă calitate și o participare impresionantă a publicului.

Desigur, vremea a fost o sursă constantă de îngrijorare, dar în ciuda acestui aspect, festivalul a avut un succes aproape perfect.

„Am primit feedback-uri entuziaste că aceasta este cea mai bună ediție până acum, ceea ce ne umple de speranță și ne preocupă în același timp pentru anul viitor și pentru următoarea ediție a festivalului.”

Mihaela Spiridon

Mihaela Spiridon, directorul artistic al festivalului, a subliniat devotamentul echipei de organizare, care a fost remarcat de toți invitații, atât din acest an, cât și din anii precedenți.

Echipa, alcătuită din oameni extraordinari, a fost recunoscută pentru pasiunea și implicarea lor în realizarea evenimentului.

„Fiecare membru al echipei a fost complet dedicat acestui festival. Nu facem acest lucru doar pentru că suntem plătiți, ci pentru că spiritul festivalului „Vacanțe Muzicale” a devenit parte din noi, și asta se reflectă în tot ceea ce facem.”

Ediția curentă a festivalului „Vacanțe Muzicale la Piatra-Neamț” a beneficiat de sprijinul financiar al Consiliului Județean Neamț și al Ministerului Culturii.

Cu toate provocările aduse de vreme, festivalul „Vacanțe Muzicale la Piatra-Neamț” a încheiat ediția din acest an cu o notă de triumf. Publicul numeros și entuziast, împreună cu artiștii talentați și echipa dedicată, au creat o atmosferă vibrantă și au făcut din această ediție una memorabilă.

Cu ochii deja îndreptați spre viitor, organizatorii sunt plini de speranță pentru anul viitor și așteaptă cu nerăbdare pregătirile pentru următoarea ediție a festivalului „Vacanțe Muzicale la Piatra-Neamț”.

Foto: Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț

CELE MAI POPULARE