duminică, februarie 25, 2024
AcasăIMPORTANTVești bune pentru pietreni! Robotul "ION" va veni la Piatra-Neamț la invitația...

Vești bune pentru pietreni! Robotul „ION” va veni la Piatra-Neamț la invitația lui Andrei Carabelea (video)

ION este primul Consilier AI al Guvernului, care ajută românii să fie reprezentați mai eficient la nivel administrativ prin preluarea și raportarea mesajelor, dorințelor și problemelor acestora cu ajutorul inteligenței artificiale.

NOI suntem ION a fost lansat în luna martie, având la acel moment sprijinul Guvernului Nicolae Ciucă, în special al ministrului care reprezintă cu cinste Piatra-Neamțul în Guvernul României: Sebastian Burduja. Între timp, ION a devenit vedetă națională și chiar internațională, după o serie de apariții în București și în afara țării, la evenimente de top. Și continuă să aibă o agendă încărcată.

Planul este să meargă prin toată țara și să își îndeplinească misiunea: aceea de a afla ce își doresc românii și de a îi implica în actul democratic și guvernamental. Știind de acest plan, am lansat invitația: #HaiLaPiatra. Și bineînțeles că a acceptat. Prima lui ieșire în țară va fi în curând, la Piatra-Neamț, în cadrul unui eveniment special. Stați aproape, a transmis primarul minicipiului Piatra-Neam’, Andrei Carabelea.

CELE MAI POPULARE