miercuri, mai 22, 2024
AcasăIMPORTANTWizz Air anunță un nou model de program și un bonus de...

Wizz Air anunță un nou model de program și un bonus de loialitate pentru piloți

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global, anunță un nou model de program și un bonus de loialitate pentru piloți.

Urmând să fie lansate între octombrie 2023 și 8 ianuarie 2024, noile scheme au fost introduse pentru a atrage și fideliza mai mult personal, pe măsură ce compania aeriană își continuă creșterea în toată Europa.

Noul model de program va include opțiuni fixe și flexibile pentru cei care doresc să beneficieze de un program de lucru mai diversificat. Acestea includ:

  • 5 zile lucrătoare, 4 zile libere
  • 14 zile lucrătoare, 7 zile libere, disponibile pentru piloții care fac naveta
  • roluri part-time

De asemenea, Wizz Air va introduce un program de fidelizare a echipajului de zbor. Obiectivul principal al programului este amplificarea și consolidarea capacităților de retenție ale organizației în cadrul rețelei sale.

Piloților le vor fi oferite bonusuri financiare, cuprinse între 30.000 de euro pentru prim-ofițeri și 50.000 de euro pentru căpitani, în cadrul programului de la bazele din Craiova, Suceava, Iași, Skopje și Kutaisi.

Ewa Danecka, Head of Crew Resource and Planning:

„Suntem încântați să anunțăm noi modele de programe fixe pentru piloții noștri, care le vor oferi acestora stabilitatea și flexibilitatea necesare propriului stil de viață. Prin programul de fidelizare destinat anumitor baze, vrem să îi încurajăm atât pe noii angajați, cât și pe membrii actuali ai echipajului de zbor să se alăture bazelor specifice și să primească un bonus la înscrierea în program și unul după finalizarea cu succes a acestuia.”

Aceste ultime scheme se alătură beneficiilor existente ale Wizz Air destinate personalului său, inclusiv biletele pentru angajați, beneficiile pentru navetă, asigurarea în cazul pierderii licenței și schema de bonusuri pentru angajați.

Pentru mai multe informații cu privire la cariere în cadrul Wizz Air, vizitați https://careers.wizzair.com/.

CELE MAI POPULARE