miercuri, mai 22, 2024
AcasăIMPORTANTWizz Air celebrează deschiderea noii sale baze din Suceava. Șase noi rute...

Wizz Air celebrează deschiderea noii sale baze din Suceava. Șase noi rute lansate

  • Compania aeriană a întâmpinat una dintre cele două aeronave nou alocate, care a operat un zbor pe una din cele șase noi rute lansate.

Wizz Air, a sărbătorit joi, 15 decembrie, deschiderea celei mai noi baze, la Suceava. Extinzându-și în continuare rețeaua de rute din oraș, Wizz Air oferă acum 12 rute către opt țări de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava.

Aeroportul a întâmpinat una dintre cele două noi aeronave alocate bazei, ce a operat un zbor venit de la Paris-Beauvais (Franța), rută nou inaugurată împreună cu Bruxelles-Charleroi (Belgia), Veneția-Treviso (Italia), Larnaca (Cipru), Tel Aviv (Israel) și Eindhoven (Olanda).

Cu o nouă bază și două aeronave alocate Sucevei, Wizz Air își reafirmă angajamentul față de aeroporturile regionale și oferă destinații populare la tarife ultra-reduse pentru cât mai mulți pasageri, în cel mai sustenabil mod posibil.

Începând de joi, 15 decembrie, românii pot călători din Suceava către Paris-Beauvais în zilele de joi și sâmbătă. De vineri, 16 decembrie, vor începe zborurile de la Suceava către Bruxelles-Charleroi, în fiecare luni, miercuri și vineri, și către Veneția-Treviso, în fiecare luni și vineri.

În plus, începând din 17 decembrie, pasagerii pot călători către Larnaca și Eindhoven, ambele operate marțea și sâmbăta. Iar din data de 9 ianuarie 2023, Wizz Air va oferi zboruri de la Suceava spre Tel Aviv, în zilele de luni și vineri.

Wizz Air continuă să-și extindă operațiunile în întreaga rețea, pe măsură ce alocă mai multe aeronave flotei sale moderne și sustenabile, cu o vârstă medie de doar 4,6 ani.

Cu rute în toată Europa, românii vor putea călători sustenabil prin aceste noi zboruri Wizz Air la tarife reduse către centre urbane importante din Europa, fie pentru în scop de afaceri, vacanțe sau pentru a-și vizita prietenii și familia în strâinătate. Pe lângă aceste piețe, Wizz Air mărește și frecvența a trei zboruri cu plecare din Suceava. Către Dortmund (Germania), Bologna, Milano-Bergamo și Roma-Fiumicino (Italia).

Pe măsură ce își extinde rețeaua și oferă noi destinații, Wizz Air recrutează continuu, inclusiv în toate bazele sale din România, angajând doar anul acesta peste 400 de însoțitori de zbor în țara noastră.

Două noi evenimente de recrutare sunt programate pentru noua bază din Suceava în ianuarie, pe 12 și 31, urmând să fie anunțate multe altele.

Mai mult decât atât, deschiderea noii baze, împreună cu alocarea a două aeronave, va oferi un impuls economiei locale prin crearea a 100 de locuri de muncă directe, cu compania aeriană, și a 600 de locuri de muncă indirecte*.

Noile rute Wizz Air din Suceava

RUTEZILE DE OPERAREÎNCEPÂND CU
Suceava – Paris-Beauvaisjoi, sâmbătă15 decembrie
Suceava – Bruxelles-Charleroiluni, miercuri, vineri16 decembrie
Suceava – Veneția-Trevisoluni, vineri16 decembrie
Suceava – Larnacamarți, sâmbătă17 decembrie
Suceava – Eindhovenmarți, sâmbătă17 decembrie
Suceava – Tel Avivluni, vineri9 ianuarie 2023

CELE MAI POPULARE