miercuri, mai 22, 2024
AcasăIMPORTANTWizz Air va găzdui 17 evenimente de recrutare pentru însoțitorii de zbor

Wizz Air va găzdui 17 evenimente de recrutare pentru însoțitorii de zbor

  • Compania aeriană a angajat în România peste 300 de membri ai echipajului de zbor doar în acest an și peste 2500 în întreaga rețea
  • Alți peste 200 de însoțitori de zbor urmează să se alăture echipei Wizz Air din România anul viitor

Wizz Air a anunțat că va găzdui alte 17 evenimente de recrutare în octombrie și noiembrie, în nouă orașe, inclusiv la noua sa bază din Suceava, întâmpinând pe oricine dorește să lucreze pentru una dintre companiile aeriene care rămân puternice și stabile, chiar și în acest context economic nesigur. Evenimentele sunt deschise pentru aspiranții din toată țara care sunt dornici să înceapă sau să continue să-și construiască o carieră printre nori.

Wizz Air își extinde continuu rețeaua și se angajează să ofere mai multe destinații la preț redus pasagerilor săi, în cel mai sustenabil mod posibil. Pentru a-și susține ambițioasa strategie de creștere, Wizz Air va angaja anual, în următorii zece ani, cel puțin 2000 de membri ai echipajului. La nivelul rețelei sale, compania a atins deja în luna octombrie pragul de 2500 de însoțitori de zbor pentru acest an. În România, Wizz Air a angajat peste 300 de însoțitori de zbor numai în acest an, plănuind să recruteze încă 200 în cursul anului viitor.

După ce a anunțat o extindere semnificativă în România, adăugarea a cinci aeronave bazei sale din București, precum și creșterea capacității la Bacău, Cluj-Napoca, Iași și Sibiu, Wizz Air așteaptă cu nerăbdare să deschidă o nouă bază la Suceava și să primească însoțitori de zbor noi sau cu experiență în echipa sa diversă. Fiind angajată față de pasagerii români, precum și față de aeroporturile regionale, compania aeriană va livra două aeronave către cea mai nouă bază din Suceava și va începe să opereze cinci rute suplimentare, angajând candidați din zonele învecinate.

Dedicată noilor talente și membrilor echipajului cu experiență din România, compania aeriană va găzdui o serie de evenimente de recrutare în următoarele săptămâni, ca parte a eforturilor sale ample de a recruta însoțitori de zbor. În cadrul acestei campanii de recrutare, câte trei evenimente vor fi găzduite în Suceava, București și Iași, câte două evenimente în Cluj-Napoca și Craiova, precum și câte un eveniment în Botoșani (pentru baza din Suceava), Bacău, Sibiu și Timișoara. Candidații sunt așteptați să sosească prompt la orele anunțate pe pagina dedicată a Wizz Air, să fie pregătiți pentru o zi plină de activități, inclusiv o prezentare personală, un joc de rol situațional, un exercițiu de grup și un interviu individual. Aspiranții pot alege cel mai apropiat oraș din pagina de evenimente, aplicând și confirmându-și participarea. Cei prezenți la eveniment vor avea ocazia să aplice în aceeași zi pentru un post vacant în echipa companiei aeriene.

De ce să devii însoțitor de zbor

Însoțitorii de zbor se pot aștepta la salarii competitive, suplimentate de plăți pentru sectoarele de zbor realizate, în funcție de durata zborului, și de un procent din valoarea produselor vândute la bord, precum și la instruirea specifică industriei, o alocație de pregătire pentru cele șase săptămâni de training, uniformă gratuită, bilete nelimitate cu reducere pentru angajați, un număr de bilete gratuite și reduceri pentru prieteni și familie și un program de lucru anunțat în fiecare lună.

Însoțitorii de zbor vor lucra într-un mediu prietenos și multicultural, în cadrul uneia dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, având acces la o varietate de ocazii interesante de a progresa în carieră în cele peste 50 de țări în care compania aeriană operează.

Unde vor avea loc evenimentele de recrutare Wizz Air în România în anul 2022

DATĂLOCAȚIE
28 octombrieHotel International, Strada Palat 5A, Iași
28 octombrieHotel Continental Suceava, Strada Mihai Viteazul 4, Suceava
29 octombrieHotel Rapsodia, Strada Cuza Vodă 4, Botoșani (pentru baza din Suceava)
2 noiembrieHotel Dumbrava Business Resort, Strada Dumbrava Roșie 2, Bacău
3 noiembrieHotel Confort, Calea Turzii 48, Cluj-Napoca
3 noiembrieHotel Continental Suceava, Strada Mihai Viteazul 4, Suceava
4 noiembrieHotel Vienna House, Calea Bucureștilor 283, București (Otopeni)
7 noiembrieHotel Ramada, „Gamma” Hall, Strada Emil Cioran 2, Sibiu
10 noiembrieHotel Rexton, Strada Carol I 49, Craiova
12 noiembrieHotel Continental Suceava, Strada Mihai Viteazul 4, Suceava
15 noiembrieHotel International, Strada Palat 5A, Iași
17 noiembrieHotel Vienna House, Calea Bucureștilor 283, București (Otopeni)
18 noiembrieHotel Confort, Calea Turzii 48, Cluj-Napoca
18 noiembrieHotel Continental Suceava, Strada Mihai Viteazul 4, Suceava
26 noiembrieHotel Vienna House, Calea Bucureștilor 283, București (Otopeni)
28 noiembrieIbis Timisoara City Center, Strada Coriolan Brediceanu 18, Timișoara
29 noiembrie Hotel International, Strada Palat 5A, Iași

CELE MAI POPULARE