sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăIMPORTANTAutospecială de poliție implicată într-un accident la Săvinești (FOTO)

Autospecială de poliție implicată într-un accident la Săvinești (FOTO)

În această seară, la ora 18:21, pompierii au înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 15, în comuna Săvinești.

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau trei persoane și o autospecială a IPJ Neamţ în care se aflau doi polițiști.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD, TIM și EPA).

Pompierii au acționat pentru scoaterea celor două cadre ale IPJ din autoturism, care au fost preluate și transportate de echipajele SMURD la UPU Piatra Neamț.

Deasemenea au fost asigurate măsurile de prevenire a incendiilor.

Ramona Ciofu, IPJ Neamț:

În această seară, în jurul orei 18:20, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au înștiințați despre producerea unui accident rutier, pe Drumul Național 15, în localitatea Săvinești. În eveniment rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau trei persoane și o autospecială din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în care se aflau doi polițiști. Autospeciala avea semnalele acustice și luminoase pornite.

Cei doi polițiști au fost preluați de echipajele medicale și transportați la o unitate spitalicească.

Aceștia sunt stabili și conștienți, fiind efectuate investigații medicale, pentru stabilirea unui diagnostic.

ACTUALIZARE

VIDEO: momentul impactului de la accidentul în care a fost implicată autospeciala de poliție. Doi polițiști au fost răniți.

CELE MAI POPULARE