sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăIMPORTANTVIDEO: momentul impactului de la accidentul în care a fost implicată autospeciala...

VIDEO: momentul impactului de la accidentul în care a fost implicată autospeciala de poliție. Doi polițiști au fost răniți.

Ieri seară, în jurul orei 18:20, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au înștiințați despre producerea unui accident rutier, pe Drumul Național 15, în localitatea Săvinești. În eveniment rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau trei persoane și o autospecială din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în care se aflau doi polițiști.

Autospeciala ar fi efectuat semnal luminos și acustic de oprire a unui autoturism care se deplasa din sens opus, al cărui conducător auto nu s-a conformat semnalului.

În momentul efectuării manevrei de întoarcere pentru a se proceda la urmărirea acestuia, autospeciala de poliție a fost acroșată de un autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani, din Podoleni.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor ce au condus la producerea acestui eveniment rutier.

Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Citește și:

Șoferul urmărit de autospeciala de poliție implicată în accidentul de la Săvinești era drogat

CELE MAI POPULARE