miercuri, iulie 24, 2024
AcasăIMPORTANTCSM Ceahlăul Piatra-Neamț solicită politicienilor să păstreze fotbalul departe de jocurile politice

CSM Ceahlăul Piatra-Neamț solicită politicienilor să păstreze fotbalul departe de jocurile politice

În urma unei reușite remarcabile, CSM Ceahlăul Piatra-Neamț a apelat la toți oamenii politici să evite politizarea realizărilor clubului de fotbal. Echipa dorește să păstreze înaltul standard al performanței sale și să nu fie implicată în dispute politice care ar putea distorsiona imaginea sa.

După ce a obținut o frumoasă victorie, reprezentanții CSM Ceahlăul Piatra-Neamț au luat poziție fermă împotriva utilizării numelui lor în scopuri politice. Ei solicită tuturor politicienilor să înțeleagă importanța separării sportului de arena politică și să se concentreze pe sprijinirea și promovarea clubului pentru a continua să obțină rezultate de succes.

CSM Ceahlăul:

CSM Ceahlăul nu are culoare politică. CSM Ceahlăul reprezintă municipiul Piatra-Neamț și județul Neamț. CSM Ceahlăul este echipa favorită a mii de suporteri și nu reprezintă un partid politic. Vrem ca toți factorii decidenți să priceapă asta. ”Am propus!” sau ”Vom face!”nu ne caracterizează. Noi am făcut și am făcut lucruri care au readus mândria în sufletele a zeci de mii de oameni.

Reprezentanții clubului mai transmit că îi așteaptă pe toți cu lucruri concrete, pentru a dezvolta un proiect pe termen lung de dragul suporterilor din Neamț.

„Faceți lucruri, dar în liniște și pentru asta vă vom fi recunoscători. Faceți lucruri, dar cu gândul că ”ÎMPREUNĂ ÎN LIGA 2” vom reuși să bucurăm suporterii și prin evoluțiile noastre, prin rezultate și muncă vom duce CSM Ceahlăul pe prima scenă a fotbalului românesc într-un viitor, poate nu prea îndepărtat. Pentru asta însă trebuie să luptăm ”ÎMPREUNĂ ÎN LIGA 2”., au mai transmis reprezentanții echipei.

Citește și:

CSM Ceahlăul Piatra-Neamț a promovat în Liga a II-a (video)

CELE MAI POPULARE