miercuri, mai 22, 2024
AcasăIMPORTANTPrimăria Piatra-Neamț anunță că se scumpește colectarea gunoiului și că nu vor...

Primăria Piatra-Neamț anunță că se scumpește colectarea gunoiului și că nu vor fi întreruperi

Solicitarea revizuirii autorizației integrate de mediu pentru depozitul ecologic de deșeuri din zona Vănători a fost respinsă.

Acest lucru s-a întâmplat pentru că solicitarea, formulată în iulie 2020, a preluat de la bun început o serie de probleme amplificate în decursul mai multor ani, precum stocarea deșeurilor pe spații neamenajate și neautorizate sau depozitarea deșeurilor din construcții în mod gratuit, pe spații neautorizate. Aceste aspecte neconforme nu ar fi putut fi rezolvate.

Primăria Piatra-Neamț:

Colectarea deșeurilor pe raza municipiului Piatra-Neamț nu a avut și nici nu va avea întreruperi sau sincope. Deșeurile vor fi depozitate la depozitul ecologic de la Girov. Din punct de vedere al costurilor resimțite de populație, estimăm o creștere necesară pentru a acoperi cheltuielile cu transportul deșeurilor la Girov, dar aceasta va fi minimă. Depozitul de deșeuri din Piatra-Neamț va fi închis, o procedură pentru care este necesar un proiect tehnic și care se va întinde pe o perioadă de câțiva ani de zile.

Reprezentanții Primăriei Piatra-Neamț transmit că tariful pentru Piatra-Neamț va ajunge în jurul valorii de 15 lei.

Citește și:

Adrian Niță: „Piatra-Neamț sub zodia incompetenței!”

CELE MAI POPULARE